Artios betekent ‘goed toegerust’.

Artios heeft als doel het stimuleren van ontdekkende,

begrijpende en relevante bijbelstudie.

  Sprekers

 

 

Age Romkes

Drs. Age Romkes studeerde theologie in Kampen (Oudestraat) en Apeldoorn en was twaalf jaar als staflid-docent verbonden aan bijbelschool De Wittenberg. Ook is hij vijftien jaar docent geweest aan de Academie Theologie van de Christelijke Hogeschool Ede, vooral in de vakken Nieuwe Testament, Gemeenteopbouw, Hermeneutiek en Bijbelstudievaardigheden.

Nu werkt hij freelance als schrijver en docent, onder andere voor Artios Bijbelschool. Zie verder zijn homepage.


Pieter Siebesma

 

Wil je Age Romkes of Pieter Siebesma uitnodigen als spreker of docent, mail dan naar info[at]artios.nl

Dr. Pieter A. Siebesma studeerde Semitische Taal en Letterkunde aan de Universiteit van Leiden en promoveerde daar op een onderwerp van de Hebreeuwse grammatica van het Oude Testament. Hij is bijna twintig jaar docent geweest aan de Academie Theologie van de Christelijke Hogeschool Ede, voor de vakken Oude Testament, Hebreeuws en Wereldreligies. Nu is hij nog verbonden aan de ETF in Heverlee (Godsdienstwetenschap-pen), aan het Instituut Da’at in Harskamp (als docent) en aan St. Israël en de Bijbel in Harmelen.

 

Wil je Johannes Woudstra

uitnodigen als spreker of docent, mail dan naar johanneswoudstra[at]ywam.nl

Johannes Woudstra

Johannes Woudstra is sinds 2004 deel van de Afdeling Bijbelse Studies van Jeugd met een Opdracht Heidebeek in Heerde. Zijn kerntaak is het aanbieden van inhoudelijk en praktisch bijbelonderwijs. In 2016 heeft hij samen met zijn team de bijbelcursus Bible For Life opgezet: 12 intensieve weken met als doel vreugdevol, gepassioneerd en correct met de Bijbel om te gaan. Begin 2018 heeft hij in deeltijd de hbo theologie opleiding Godsdienst Pastoraal Werk afgerond.